Participació del Museu de la Biodiversitat al XX Biennal de la Reial Societat Espanyola d'Història Natural

La Reial Societat Espanyola d'Història Natural va celebrar la vintena reunió Biennal a Madrid, en col·laboració amb el Museu Geominer i la Fundació La Caixa, entre els dies 4 i el 7 de setembre de 2013, i una de les entitats que hi va participar en les sessions científiques programades va ser el Museu de la Biodiversitat d'Ibi.
El tema monogràfic escollit per aquesta trobada va ser la investigació, educació i difusió en els museus i col·leccions d'història natural, amb especial atenció a la didàctica d'aquestes matèries en l'ensenyament no universitari. 
Durant aquestes jornades, dos tècnics del Museu de la Biodiversitat d'Ibi es van desplaçar a Madrid per a presentar la comunicació “El Museu de la Biodiversitat (Ibi, Alacant): un espai per a l'educació i difusió del medi natural”, en la qual es va exposar la tasca educativa, divulgació científica i conscienciació mediambiental que desenvolupa aquest museu. 
A través d'aquestes jornades, el Museu de la Biodiversitat ha mostrat l’abast i impacte social que té com a centre de formació i difusió dels valors de la conservació de la diversitat biològica.

MUSEO DE LA BIODIVERSIDAD. Glorieta Nicolás Payá Jover, nº 2, 03440 Ibi, Alicante - Tfno.- 965552450 - Ext 240, 241 y 215. Email.- museo.bio@ibi.es - medioambiente@ibi.es